Уникатни веб-страници и профитабилни онлајн продавници

Внимателен и креативен веб дизајн засилен со најновите технологии и сервиси

Изработка и одржување на веб сајт

КАРАКТЕРИСТИКИ Starter 500 ден/МЕСЕЧНО Bisness 800 ден /МЕСЕЧНО Pro 1000 ден /МЕСЕЧНО Ultimate 1500 ден /МЕСЕЧНО
Број на јазици 1 1 до 2 до 3
Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт
Мени вертикално :Категории на производи или услуги
Број на дополнителни страници со содржина до 10 до 50 до 200 Неограничено
Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Интерактивна контакт мапа
Мобилна верзија
Oбразец за контакт
Алатка за пребарување
Безбедносен сертефикат
Членство
Е-Трговија
Број на производи и услуги до 500 до 2000 до 5000 Неограничено
Наплата преку банков налог
Наплата во готово при прием на нарачка
Наплата преку платежна картичка
Мод на каталог.
Систем за резервации - Booking
Следење на вашиот инвентар.
Управување со испораката и даноците
Акции и купони за попуст
Нарачај Нарачај Нарачај Нарачај

Во цената е вклучено

Еднократна инсталација на темплејт по ваш избор Поставување на www.cloudflare.com за поголема брзина и сигурност Поставување на Google, Yahoo, Bing
Еднократно внесување до 20 производи или услуги Еднократно внесување на содржина во страниците ( Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ) Еднократно сетирање на данокот и испораката
Еднократно внесување до 20 категории Еднократна изработка до 3 слајдери Корисничка подршка за креирање и едитирање на категории
Еднократна изработка на лого Еднократна инсталација до 3 модули по ваш избор Еднократно внесување до 10 атрибути
Корисничка подршка за внесување на производи или содржина Корисничка подршка за креирање на атрибути Корисничка подршка за креирање на купони за попуст
Корисничка подршка за управување со испораката и данокот Креирање до 5 деловни е-маил сметки Обезбеден брз и стабилен веб- хостинг.
Тековно сервисирање и надградба на веб-софтвер и модули. Тековно сервисирање и одржување до 5 деловни е-маил сметки Тековно сервисирање на база на податоци која ја користи динамичкиот веб-сајт.

Дополнителни услуги

Внес на содржина, производи, категории, атрибути

Внес на содржина Креирање на производ Креирање на категории Креирање на атрибути Креирање на купони за попуст
200 денари 50 денари 50 денари 100 денари 100 денари

Графички дизајн

Графички дизајн на лого Графички дизајн на слајдер Графички дизајн на слика
800 денари 600 денари 600 денари

Ревизии, инсталација на модули, сетирање

Целосна ревизија на веб-сајт Ревизија на една страница Инсталација и сетирање на модул Инсталација на темплејт Сетирање на данокот и испораката
30 % од годишната вредност 500 денари 400 денари 1000 денари 400 денари

Рекламирање на социјални мержи и гоогле

Рекламирање на фејсбук Рекламирање на гоогле Рекламирање на мобилен
30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата

За реализација на проектот се потребни од 7 до 10 дена

Информации кои се потербни за да се започне со проектот.
1.За нас ( биографија на компанијата од кога е основана, што нуди, и по што е претпознатлива )
2.Контакт ( работно време, адреса/и, телефони за контакт, е-маил адреси )
3.Категории ( да се достават имињата категориите во кои ке бидат сместени услугите или производите )
4.Корисни слики ( слики од вашата компанија , како и производите и услугите кои ги нудите )
5.Ваши страни и линкови на facebook, twitter, instagram, Skype


За овој проект важат општите услови на Азгард Дооел Штип

Клиентите за нас

  • "Сакав да можам да испраќам информации, да ставам фотографии,Не сакав да чекам некој да ми ги прикачи.Затоа го избрав тимот на ArkaHost кој ми даде администраторски пристап преку кој се додават производи ,се управува со данокот и испораката.Тој е супер лесен за користење, многу интуитивен и забавен. " Евертон Имагинг Дооел| www.everton.mk

  • "Немам специфични знаења па затоа го одбрав тимот на ArkaHost,Тие ми изработиа прекрасна веб страна и ми дадоа кориснички пристап со кој можам да додавам нов производ или услуга со неколку кликања и да го објавите за неколку секунди. " Екома Биланс ТП| www.ekoma.mk

  • Ние секогаш сакаме да бидеме во првите редови кога станува збор за технологијата. Сакав сите да ја посетат нашата веб-страница, од нивниот компјутер, од нивните паметни телефони. Најдобро е што можеме да ги промениме работите во секое време. Орнамакс Дооел, www.ornamaks.com.mk