Супер брз хостинг
Супер брз Litespeed веб хостинг
 • 5 пати побрз
 • Зголемен месечен собраќај
Започнувајки од MKD 200.00 /мес

  Што значи нашиот веб хостинг за вашиот веб-сајт?  

Перформанси и сигурност на највисоко ниво   со   Поедноставен менаџмент
 

Неверојатно-Брзо време на вчитување

Со најмоќниот хардвер и Litespeed кеширање- кој ги чува најчесто користените страници на вашиот сајт и глобално дистрибуиран CDN, вашиот сајт се сервира до 5x побрзо.

 

Зголемен собракај

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

 

CPanel за менаџмент

Управувајте со вашиот веб-сајт и придружни услуги како е-пошта и под-домени со едноставноста и леснотија на cPanel.

 

Вашите податоци - заштитени

Нашиот водечки систем за складирање на Raid 10 ги зачувува податоците на вашиот веб-сајт преку 3 различни уреди за да обезбеди резервна копија и безбедност.

 

Автоматско Преместување

Ако откриеме проблем со хардвер, ние автоматски го преместуваме вашиот сајт на друг сервер, осигурувајќи дека вашиот сајт е секогаш стабилен и никогаш не губи сообраќај.

 

Менаџирање со ресурси

Интуитивната контролна табла ви помага да се внимава на ресурсите што ги користи вашата веб-страница. • SSD 1
  Идеален за мал веб сајт.
 • 200 ден/месечно
 • NVMe SSD веб простор 2 GB ✔
 • Собраќај 150 GB ✔
 • Број дозволени домени 1 ✔
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • WordPress optimizated ✔
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти - неограничено
 • Емаил Акаунти - неограничено ✔
 • Webmail - Rouncube ✔
 • Softaculous Instant Install (Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
 • Нарачај
>
 • SSD 2
  Идеален за мал веб сајт.
 • 300 ден/месечно
 • NVMe SSD веб простор 3 GB ✔
 • Собраќај 300 GB ✔
 • Број дозволени домени 2
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • WordPress optimizated ✔
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти - неограничено ✔
 • Емаил Акаунти - неограничено ✔
 • Webmail - Rouncube ✔
 • Softaculous Instant Install (Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
 • Нарачај
 • SSD 3
  Идеален за средни веб сајтови.
 • 500 ден/месечно
 • NVMe SSD веб простор 10 GB ✔
 • Собраќај 750 GB ✔
 • Број дозволени домени 6 ✔
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • WordPress optimizated
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти - неограничено ✔
 • Емаил Акаунти - неограничено ✔
 • Webmail - Rouncube ✔
 • Softaculous Instant Install (Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
 • Нарачај
 • SSD 4
  Идеален за големи веб сајтови.
 • 800 ден/месечно
 • NVMe SSD веб простор 30 GB ✔
 • Собраќај 1500 GB ✔
 • Број дозволени домени 8 ✔
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • WordPress optimizated ✔
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти - неограничено ✔
 • Емаил Акаунти - неограничено ✔
 • Webmail - Rouncube ✔
 • Softaculous Instant Install (Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
 • Нарачај

Идеален за големи веб сајтови.

  • SSD 5
  • 1000 ден /месечно
  • NVMe SSD веб простор 50 GB ✔
  • Собраќај 2500 GB ✔
  • Број дозволени домени 10 ✔
  • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
  • WordPress optimizated ✔
  • MySQL бази на податоци ✔
  • FTP Акаунти - неограничено ✔
  • Емаил Акаунти - неограничено ✔
  • Webmail - Rouncube ✔
  • Softaculous Instant Install (Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
  • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање ✔
  • SSL безбедносен сертификат ✔
  • Заштита ( Backup ) ✔

Инсталирајте ги овие апликации само со 1 - клик!

Инсталирајте онлајн продавница, фото галерија, блог или кој било друг модул само со 1 клик +350 скрипти - Овозможени од Softculous и QuickInstall

 

Прашања

П. Неверојатно-Брзо време на вчитување?

Со најмоќниот хардвер и Litespeed софтвер - кој ги чува најчесто користените страници вашиот сајт се сервира до 5x побрзо.

П. Што заначи зголемен месечен собракај ?

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Колку емаил сметки можам да креирам ?

Неограничено, секако постои лимит по емаил сметка да не надминува 150 мејлови на час.

П. Можам сам на направам веб-сајт без да знам да програмирам ?

Да, вие можете лесно да изградите веб сајт преку SitePad, едноставно изберете темплејт, едитирајте го и додајте нови елементи од менито на SitePad

П. Дали моите податоци се безбедни? Дали правите бекап?

Да, вашите податоци се 100% безбедни и се зачувани на секојдневно на 3 различни уреди.

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите наши сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали вршите миграции ?

Апсолутно! Ние целосно ќе го мигрираме вашиот сајт на нашите сервери целосно бесплатно

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде.