Privacy Policy

24/7/365 Support


АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП'ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Во насока да се заштити приватноста и правата на нашите клиенти и посетители, АЗГАРД ДООЕЛ ШТИПима воспоставено Политика за приватност што го објаснува она што ги собираат на посетителите и она што го правиме со информации кои ги собираме.

Оваа Политика на приватност се однесува на начинот на којАЗГАРД ДООЕЛ ШТИП собира, користи, одржува и ги објавува доставените информации од корисниците на овој веб-сајт (секој, "Корисник").


ПРИВАТНОСТ

Приватноста на корисниците е многу важно заАЗГАРД ДООЕЛ ШТИП. Ние сме посветени на зачувување на доверливите информации на корисниците на АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП.


ИНФОРМАЦИИ КОИ ГИ СОБИРАМЕ

АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП собира лични информации од Корисниците во online форма за нарачки на производи и услуги. Ние, исто така може да собереме информации за тоа како корисниците го користат нашиот веб сајт, на пример, преку следење на бројот на единствени ставови примени од страна на страниците на Веб-сајт или на домените од кои корисниците потекнуваат. Ние ги користиме "колачиња" за следење на начинот на користење на нашиот веб-сајт.


КАКО ГИ КОРИСТИМЕ ИНФОРМАЦИИТЕ

АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП може да користи лични информации собрани преку нашата веб-страница да се поврзи со корисници за производите и услугите кои ги нуди АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП и нејзините доверливи филијали, независни изведувачи и деловни партнери, и на друг начин да се подобри искуството корисникот со АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП и како филијали, независни изведувачи и деловни партнери. Во ниту еден момент АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП' нема да дозволи базата на податоци на корисниците да се продава на секој субјект за Целта на маркетингот или мејлинг-листи. Лични информации нема да се продаваат или на друг начин да пренесува на нашите деловни партнери без ваша претходна согласност, должни сме да го сториме тоа согласно важечките закони.