Веб Дизајн

Уникатни веб-страници и интернет продавници со незаменлив идентитет и висока популарност.

Веб Сајтови Интернет Продавници

Се што ви треба за напредно интернет присуство

  • Онлајн рекламирање и SEO оптимизација

    Сакате илјадници посети на вашиот сајт секој ден. Ние знаеме како да го поставите вашиот веб-сајт најпрво во Google. Во нашите сервиси за веб дизајн, ние исто така вклучуваме SEO оптимизација на сајтови, AdWords кампањи (Google рекламирање), рекламирање на фејсбоок.

  • Деловен Емаил

    Доглогодишното искуство со сетирање и миграции на Деловени е-маил адреси, ние го одбравме Roundcube веб сервисот. Напредните функции за управување со е-пошта ви дозволуваат да управувате со вашите пораки, мејлинг-листи преку компјутер, таблет или смарт телефон без никакви проблеми.

  • Веб-Дизајн и развој

    Се гордееме на фактот дека создаваме атрактивни и функционални веб-страници кои се во согласност со најновите веб стандарди. Имаме долгогодишно искуство во веб дизајн, веб дизајн и развој. Ние создаваме и развиваме профитабилни интернет продавници. Ние секогаш се трудиме да ги задоволиме нашите клиенти и оние кои ги посетуваат сајтовите и купуваат преку интернет.

Мобилна верзија

Апсолутно! Сите веб страници се целосно мобилни. Така вашите клиенти можат да ја разгледаат вашата веб-страница. Дизајнот ке биде модерен, но исто така лесен за употреба и интуитивен. Корисниците треба да можат лесно да ги најдат информациите или производите што ги поставувате.

Супер брз и стабилен веб хостинг

Фокусирајте се на она што е важно. Управување и растење на вашиот бизнис без да се грижете за брзината
или оптоварување на серверот.

Административен пристап

Добивате административен пристап преку кој можете лесно да управувате со содржината на сајтот, категориите, производите, данокот, испораката, да ја следите посетеноста и многу други придовивки.

Продажбата преку интернет е олеснета

Интегрирана кошничка и плаќање

Софтверот на Prestashop и Woocommerce е поставен автоматски кога ја креираме вашата интернет продавница
за да можете веднаш да започнете со продажба.

Следење на вашиот инвентар и управување со понудата.

Управувајте со стотици производи. Прикажете го на клиентите бројот на преостанатите ставки.

Поедноставено
Управување со испораката и даноците

Покажете ги трошоците за испорака и даночните стапки на вашите клиенти. Дури и купони за попуст за поттикнување на
продажбата.

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

Симни во PDF
КАРАКТЕРИСТИКИ Starter 800 ден/МЕСЕЧНО Bisness 1000 ден /МЕСЕЧНО Pro 1500 ден /МЕСЕЧНО Ultimate 2000 ден /МЕСЕЧНО
Број на јазици 1 1 до 2 до 3
Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт
Мени вертикално :Категории на производи или услуги
Број на дополнителни страници со содржина до 10 до 50 до 200 Неограничено
Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Интерактивна контакт мапа
Мобилна верзија
Oбразец за контакт
Алатка за пребарување
Безбедносен сертефикат
Членство
Е-Трговија
Број на деловни е-маил адреси до 2 до 5 до 20 до 50
Број на производи и услуги до 100 до 500 до 1500 до 3000
Наплата преку банков налог
Наплата во готово при прием на нарачка
Наплата преку платежна картичка
Мод на каталог.
Систем за резервации - Booking
Следење на вашиот инвентар.
Управување со испораката и даноците
Акции и купони за попуст
Нарачај Нарачај Нарачај Нарачај

Во цената е вклучено

Еднократна инсталација на темплејт по ваш избор Поставување на www.cloudflare.com за поголема брзина и сигурност Поставување на Google, Yahoo, Bing
Еднократно внесување до 20 производи или услуги Еднократно внесување на содржина во страниците ( Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ) Еднократно сетирање на данокот и испораката
Еднократно внесување до 20 категории Еднократна изработка до 3 слајдери Корисничка подршка за креирање и едитирање на категории
Еднократна изработка на лого Еднократна инсталација до 3 модули по ваш избор Еднократно внесување до 10 атрибути
Корисничка подршка за внесување на производи или содржина Корисничка подршка за креирање на атрибути Корисничка подршка за креирање на купони за попуст
Корисничка подршка за управување со испораката и данокот Креирање деловни е-маил сметки Обезбеден брз и стабилен веб- хостинг.
Тековно сервисирање и надградба на веб-софтвер и модули. Тековно сервисирање и оддржување на деловни е-маил сметки Тековно сервисирање на база на податоци која ја користи динамичкиот веб-сајт.

Дополнителни услуги

Внес на содржина, производи, категории, атрибути

Внес на содржина Креирање на производ Креирање на категории Креирање на атрибути Креирање на купони за попуст
200 денари 50 денари 50 денари 100 денари 100 денари

Графички дизајн

Графички дизајн на лого Графички дизајн на слајдер Графички дизајн на слика
1800 денари 1600 денари 1600 денари

Ревизии, инсталација на модули, сетирање

Целосна ревизија на веб-сајт Ревизија на една страница Инсталација и сетирање на модул Инсталација на темплејт Сетирање на данокот и испораката
30 % од вредност на паќетот 1500 денари 1400 денари 2000 денари 1400 денари

Рекламирање на социјални мержи и гоогле

Рекламирање на фејсбук Рекламирање на гоогле Рекламирање на мобилен
30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата

За реализација на проектот се потребни од 7 до 10 дена

Информации кои се потербни за да се започне со проектот.
1.За нас ( биографија на компанијата од кога е основана, што нуди, и по што е претпознатлива )
2.Контакт ( работно време, адреса/и, телефони за контакт, е-маил адреси )
3.Категории ( да се достават имињата категориите во кои ке бидат сместени услугите или производите )
4.Корисни слики ( слики од вашата компанија , како и производите и услугите кои ги нудите )
5.Ваши страни и линкови на facebook, twitter, instagram, Skype


За овој проект важат општите услови на Азгард Дооел Штип

Секогаш имаме интересни решенија како да го развивате вашиот бизнис преку интернет.

350+ Модули- Овозможени од Softaculous

Прашања

П. Какви веб сајтови изработувате?

Горди сме на фактот што создаваме атрактивни и функционални веб-страници со единствена визија и усогласеност со најновите стандарди за квалитет на веб. Имаме долгогодишно искуство во дизајнирање и градење на веб-страници кои ги задоволуваат деловните цели на нашите клиенти. Ние работиме во оваа насока и секогаш се стремиме да ги задоволиме нашите клиенти и луѓето кои ги посетуваат сајтовите.

П. Дали изработувате интернет продавници ?

Ние сме специјалисти за е-трговија и ја разбираме важноста на вашиот бренд, деловните барања и желбите на вашите клиенти. Затоа создаваме успешни интернет продавници што ги предизвикуваат вашите клиенти да купуваат преку интернет. Нашиот стручен дизајнерски тим вешто ги комбинира иновациите во создавањето на електронски продавници. Ефикасниот дизајнерски процес, во комбинација со флексибилноста на WooCommerce, ни овозможува да го направиме интернет купувањето полесено, поинтригентен и попрофитабилен.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Кои платежни проварвери можете да ги вклучите ?

Во моментов можеме да го вклучиме домашниот провајвер Касис ад Скопје ( Cpay.mk ) и меѓународните провајвери од Paypal и Skrill

П. Дали моите податоци се безбедни? Дали правите бекап?

Да, вашите податоци се 100% безбедни и се зачувани на секојдневно на 3 различни уреди.

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите наши сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали мојот веб-сајт ќе биде Динамички?

Апсолутно! Сите теми и елементи на се целосно мобилни. Така вашите клиенти можат да ја разгледаат вашата веб-страница

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде.