Поништување изгубена лозинка

24/7/365 Support

Ако сте ја заборавиле Вашата лозинка, може да ја ресетирате. Откако ќе ја внесете вашата регистрирана е-мејл адреса (и одговори на Вашите безбедносни прашања, ако се поставени) Дополнителни инструкции за поништување лозинката ќе биде испратени.